Christoffer Strandberg gör regidebut för Duvteatern

Duvteatern har premiär för inte mindre än tre föreställningar i höst: två dansduetter i samarbete med Carl Knif Company och en komedi med Christoffer Strandberg som regissör.

Skådespelaren Christoffer Strandberg har bland annat synts i tv-programmen Putous och Masked singer under de senaste åren. 2019 vann han danstävlingen Tanssii tähtien kanssa med Jutta Helenius.
Jonas Forsbackajonas.forsbacka@hbl.fi
30.08.2022 18:41
”En otyglad karaktärskomedi med inslag av karaokens skamlösa patos”. Så beskriver Duvteatern den nyskrivna komedin Näkterbaren som har premiär den 26 november i teaterns intima studio på G18-huset i Helsingfors.
Föreställningen regisseras av skådespelaren och programledaren Christoffer Strandberg som därmed gör regidebut för teatern som är mer än bekant sedan tidigare. Han har jobbat med Duvteatern sedan improvisationsshowen Välkommen glada släkting 2015, och medverkade också i den prisbelönta föreställningen I det stora landskapet 2019.
– Det svåra med att byta från skådespelarrollen till regissör är att lyckas hålla sig borta från scenen, säger Strandberg som beskriver sig som en passionerad regissör som strävar efter att lyssna.

ANDRA LÄSER