Bollförbundet försöker undvika samma kaos som mot Ukraina

Mot Ukraina för en dryg månad sedan fungerade arrangemangen inte alls. Köerna utanför stadion ringlade långa efter att matchen börjat och inne på stadion räckte inte toaletterna eller serviceställena till på långa vägar. Bollförbundet meddelar att man gjort vissa förbättringar inför Frankrikematchen.

15.11.2021 20:00 UPPDATERAD 16.11.2021 10:18
– Fem portar och sammanlagt 73 ingångar, elva flera än mot Ukraina, är i bruk. Man kommer till varje läktarsektion från varje ingång. Vid portarna finns personal som hjälper till att hitta rätt.
– Rekommendationen är att anlända senast en timme före avspark, klockan 20.45. Detta för att garantera att man hinner in på stadion i tid.
– Arrangörerna rekommenderar att man printar ut biljetten om man beställt en biljett i PDF-format. Detta för att göra inträdet snabbare. Om du har en digital biljett uppmanar arrangörerna att ladda ner biljetten färdigt på telefonen.
– Antalet serviceställen och personal har ökats markant för att motsvara efterfrågan. Ett hett tips är ändå att inte komma hungrig till Olympiastadion.
– Antalet toaletter är betydligt större än under Ukrainamatchen. Under marknivå vid D-läktaren finns nya toaletter. Utöver det kommer provisoriska toaletter att ställas till förfogande.
– Munskyddstvång råder på matchen för alla över tolv år. Coronapasset är inte i bruk.

ANDRA LÄSER