Skandalscener i Marseille före CL-match

Bengaler tändes och fyrverkerier kastades på läktarplats före avspark i Champions League-mötet mellan Olympique Marseille och Eintracht Frankfurt på Stade Vélodrome.

Olympique Marseille-supportrar sköt fyrverkerier mot Frankfurts tillresta supportrar på läktarplats på Stade Vélodrome.
TT
14.09.2022 07:08
Matchen, som blåstes i gång planenligt och slutade 1–0 till Frankfurt, har omgärdats av oroligheter och tidigare på tisdagen fick kravallpolis eskortera supportrar till arenan för att förhindra sammandrabbningar.
Även om matchen spelades enligt plan så hördes högljudda knallar på läktarplats under spelets gång.
Spänningarna mellan franska och tyska klubblag är stora efter att ett dussintal människor skadades i samband med oroligheter på läktarna i Europa Conference League-matchen mellan Nice och Köln förra veckan.

Fotbollssupporter skjuten till döds i Argentina

En 36-årig man sköts till döds efter en sammandrabbning mellan rivaliserande fotbollssupportrar i samband med en toppmatch i Argentinas andradivision Primera Nacional, meddelar polisen.
Händelsen inträffade i Tucúman natten mot tisdagen finsk tid inför seriefinalen mellan tabelltvåan San Martín och serieledaren Belgrano.
Polisen har inlett en förundersökning om misstänkt mord. Vice polischef Juan Ibañez säger att en gärningsperson har identifierats.
San Martín vann matchen med 1–0.

ANDRA LÄSER