Coachen i ny video: Träna effektivt hemma med remmar

Så kallade TRX-remmar, eller ”suspension training”, är ett riktigt bra redskap för hemmaträning. Man kan köpa mycket prisvärda varianter av andra märken som fungerar alldeles perfekt, men om man vill ha originalet får man punga ut med ett par hundra euro. De går att fästa nästan var som helst med medföljande stoppklossar och remmar, se bara till att de sitter rejält fast innan du börjar![embed content='<div style=__QUOTE_DBL__position:relative;padding-bottom:56.25%__QUOTE_DBL__><iframe src=__QUOTE_DBL__https://delivery.youplay.se/load.html?zone_id=1406&player=sp&part_id=369181&addons=100&mute=true__QUOTE_DBL__ scrolling=__QUOTE_DBL__no__QUOTE_DBL__ allowfullscreen style=__QUOTE_DBL__border:0;position:absolute;width:100%;height:100%__QUOTE_DBL__></iframe></div>']

HBL-coachen Anna Markelin visar hur du bäst tränar med remmar.
17.03.2021 08:00
Övningar med handtagen högre upp:
Stå med ryggen mot remmarna, håll dem i händerna och kliv framåt samtidigt som du låter armarna gå ut åt sidorna och in tillbaka. Mjuka rörelser för uppvärmning.
Kliv fram med vänster ben i ett utfallssteg. Låt höger arm gå ner åt höger och vänster arm sträcks upp i motsatt riktning. Stretcha ut och kom tillbaka, byt ben.

ANDRA LÄSER