Tiger Woods namn stryks i stämningsansökan

Tiger Woods slipper påföljder efter att en bartender på golfstjärnans restaurang, "The Woods Jupiter" i Florida, kört ihjäl sig i ett kraftigt alkoholpåverkat tillstånd.

Tiger Woods i US Open.
Efter bilolyckan, som inträffade i december förra året, stämdes Woods av föräldrarna till dödsoffret som var en 24-årig man vid namn Nicholas Immesberger. Detta eftersom Woods och hans flickvän Erica Herman, tillika manager på restaurangen, samt ett flertal andra anställda enligt stämningsansökan ska ha känt till bartenderns alkoholproblem och ändå serverat honom stora mängder alkohol på restaurangen innan han satte sig i bilen.
Nu ska dock föräldrarna ha strukit Woods namn i sin stämning som alltjämt står kvar och numera enbart riktas mot golfarens restaurang och managern Erica Herman. Detta skriver AFP som hänvisar till Tiger Woods advokater.
– Situationen är tragisk, men fakta kommer till slut att visa att orsaken till Mr Immesbergers bilolycka var de beslut som togs av Mr Immesberger själv natten då han dog, säger Woods advokat Barry Postman enligt nyhetsbyrån.
Woods själv uttalade sig enligt följande inför PGA-mästerskapen i maj, kort efter att stämningen blev känd:
– Vi blev alla väldigt ledsna när Nick dog. Det var en hemsk natt, ett hemskt slut. Vi känner för honom och hela hans familj, det är väldigt ledsamt.

ANDRA LÄSER