23-åriga Martin Clausen försvunnen – Helsingforspolisen ber om tips

Martin Johannes Clausen sågs senast i Berghäll på tisdag kväll förra veckan. Bild: Helsingforspolisen

Den unga mannen sågs senast på en bar i Berghäll förra veckan.

Helsingforspolisen ber allmänheten om tips i spaningarna efter Martin Johannes Clausen som anmäldes försvunnen i lördags. Clausen är bosatt på Busholmen i Helsingfors och har studerat vid yrkesinstitutet Prakticum.

23-åringen sågs senast på en bar i Berghäll vid åttatiden på kvällen tisdagen den 24 oktober. Clausen sade då att han skulle bege sig hem till sin bostad på Busholmen. Men enligt polisen kom ynglingen aldrig fram.

Martin Clausen är ungefär 180 centimeter lång, slankt byggd och bär glasögon. Han har mustasch och skägg. Under kvällen då han försvann var 23-åringen klädd i blå jeans och brun läderrock. Han bar en svart hatt, en halsduk och hade svarta skor.

Polisen går nu ut med en bild av Martin Clausen och ber alla som gjort någon iakttagelse av Clausen sedan han lämnade krogen i Berghäll att ta kontakt så fort som möjligt. Observationer och annan information om fallet kan anmälas per e-post till adressen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi eller via Whatsapp på numret 0295 476 148.

Fräscht grepp på bostadsmarknaden tilltalar unga

17.5.2019 - 16.03