Sex burkar åt gången fylls tills ölet skummar över kanterna. Sedan åker burkarna vidare, förses med lock och etiketter, och packas på hyllor.
Den nya, snabba maskinen för burktappning är en av årets investeringar hos Fat Lizard i Otnäs i Esbo. Bryggeriet har också investerat i nya tankar för att öka tillverkningskapaciteten, och i en apparat som fångar upp koldioxiden som uppstår vid ölbryggningen.
– Våra volymer har ökat år för år, och vi gör kontinuerligt investeringar, säger vd Eero Kukko.
ANDRA LÄSER
Kriget i Ukraina
Underrättelse: ”Mycket högt antal” ryska soldater dör av alkohol och dålig vapenhantering
02.04.2023 11:29

Värnplikt
Är värnplikten för kort i Finland? Krigsvetaren varnar: ”Upprepa inte samma misstag som Ukraina”
02.04.2023 05:01

Sociala medier
Sås och Kopp byter namn, papegojor anländer till Esplanadparken? Kan låta för bra för att vara sant – och det är det
02.04.2023 08:43


