165 anställda får gå på HK Scan

Livsmedelsbolaget HK Scans samarbetsförhandlingar resulterade i att personalstyrkan minskar med 165 anställda. Nedskärningarna drabbar bolagets produktions- och logistikarbetare i Vanda, Forssa, S:t Michel, Pemar och Outokumpu.

Livsmedelsbolaget HK Scan har beslutat att minska sin personalstyrka med 165 anställda. Beslutet är ett resultat av bolagets samarbetsförhandlingar som började i juni. Nedskärningarna i personalstyrkan drabbar bolagets produktions- och logistikarbetare i Vanda, Forssa, S:t Michel, Pemar och Outokumpu. Dessutom förbereder sig bolaget för eventuella permitteringar på samma orter.

HK Scan räknar med att nedskärningarna i personalstyrkan sparar bolaget ungefär sju miljoner euro per år. Bolaget har tidigare meddelat att det strävar efter att minska på sina årliga utgifter med 40 miljoner euro från och med år 2020.

Svenska Sigtunaskolan lockar med högklassiga studier i anrik och internationell miljö

Intresserad av en internationell gymnasieutbildning och av att testa dina vingar utomlands? På svenska Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket kan det förverkligas under trygga och inspirerande förhållanden som samtidigt öppnar många dörrar. 15.2.2019 - 09.22