Ralf Rangnick: Kroppsspråket inte det stora problemet

Manchester United fick med nöd och näppe med sig en poäng mot bottenlaget Newcastle. Newcastle var det bättre laget och hade ett par ypperliga lägen att avgöra i slutet men stolpen och David de Gea räddade ett alltjämt underpresterande och allt annat än homogent Manchester United.

Ralf Rangnicks Manchester United imponerar inte.
28.12.2021 14:06 UPPDATERAD 28.12.2021 15:51
Edinson Cavani gjorde gästernas enda mål på en halvmisslyckad retur. Uruguyanen var ettrig och framfusig då han kom in efter paus och utgjorde ett betydligt större hot än Cristiano Ronaldo som inte såg ut att trivas alls.
Överlag var kroppsspråket inom Manchester United allt annat än bra och inställningen fanns inte heller där. Den snabba och ständigt farliga Allan Saint-Maximin var mer eller mindre omöjlig att stoppa för gästerna.
– Problemet var inte kroppsspråket. Problemet var hur vi spelade. Vi kunde inte svara på deras fysik, deras snabbhet och deras tempot. Det jag såg gillade jag inte alls, säger Manchester Uniteds manager Ralf Rangnick som tog över efter Ole Gunnar Solskjær i slutet av november. Tysken fortsätter på sin post säsongen ut och stannar sedan kvar ett par år i en konsulterande roll för att försöka få den vacklande jätten på fötter igen.

ANDRA LÄSER