Janne Grönroos bjöd på privata babynyheter på tv – ska bli pappa

Ståuppkomikern och programvärden Janne Grönroos ska bli pappa. Det avslöjade han i veckans avsnitt av tv-programmet Efter nio där han är programledare.

Janne Grönroos skriver på sociala medier att han länge drömt om barn.
21.03.2022 22:45 UPPDATERAD 24.03.2022 09:10
Det var en spänd och mycket förväntansfull Janne Grönroos som tog emot kvällens tre gäster i programmet Efter nio på Yle Fem. Men så hade han också stora nyheter att komma med, av det privatare slaget denna gång:
– Jag ska bli pappa, sa han och fortsättningen var egentligen onödig, för det såg man på hans ansikte:
– Jag är överlycklig!
Gästerna Jens Berg, Oskar Pöysti och Daniel Nylund var inbjudna i egenskap av just pappor och därmed fick de dela med sig av sina erfarenheter och livsvisdomar.
Janne Grönroos delade också den glada babynyheten via sociala medier. På sina konton på Instagram och Facebook skrev han:
"Det har alltid varit min största dröm. Att jag dessutom får dela den här resan med den bästa människan jag vet känns snudd på overkligt."
Vem hans flickvän är framkommer inte av inlägget, men det finns en bild på paret när de kramas, antagligen tagen under en utlandsresa där lummiga träd och röda tegeltak syns i bakgrunden.
I inlägget finns också en bild på familjens två hundar, ett par stickade små babytossor samt ett babykort där det står "Bim".
Janne Grönroos har tidigare varit gift med sångaren Krista Siegfrids, som numera bor i Amsterdam.

ANDRA LÄSER